Övriga frågor

​​​​​​​
Nedan finner ni svaret på de vanligaste frågorna. Saknar ni något svar kontakta oss på kundtjänst.

När sänds fakturan?

Fakturan sänds en gång varje månad. Tidpunkten för fakturering beror på när avläsningen av elförbrukningen skickas till oss från nätägaren. Vanligtvis skickas fakturan ut till kund efter den 15:e varje månad och avser därmed den föregående månaden. Till exempel kan faktureringsperioden sträcka sig från den 15:e i en månad till den 15:e i nästa månad och fakturan för den perioden skickas i slutet av den efterföljande månaden.

När debiteras min faktura?

Fakturan debiteras från ditt konto via autogiro cirka 7 dagar efter att ni har mottagit fakturan, vilket vanligtvis sker efter den 23:e i varje månad.

Vad står det på mitt kontoudrag när fakturan debiterats?

När er faktura debiteras via autogiro av Eljoi sker det i sammarbete med Nexus Energia vilket betyder att på ert kontoutdrag står det Nexus Energia.


Kan jag höja min kraft/potencia i min bostad?

Ja, vi hjälper er att höja kraften i er bostad. Vi har ett nära samarbete med en certifierad elektriker, APMS, för att hjälpa er att säkra upp er elförsörjning. Om du behöver göra en höjning krävs en insats från en elektriker. Kostnaden för elektrikern varierar beroende på vilken region man tillhör. Kontakta vår support för att få exakt pris och för att ta reda på hur din nya månadsavgift kommer att påverkas av den ökade kraften. Vi koordinerar hela processen med din hjälp.

Kan jag ändra mitt IBAN/ bankkonto?

Ja, ni kan enkelt byta ert IBAN under "mina sidor" eller genom att sända de nya uppgifterna till oss via mejl till hej@eljoi.com

Kan jag byta kontraktsinnehavare av mitt kontrakt?

Ja, kontakta vår suppoprt för att byta kontraktsinnehavare genom att sända ett mejl till oss på hej@eljoi.com eller ringa oss på vår supporttelefon +46102529080.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Adress

C/ ALHAMBRA, 5 Bajo LC8 CENTRO
COMERCIAL-LA ZENIA,
03186 Orihuela

Öppettider 

Mån-Fre 10.00-14.00

Telefon

Sverige: +46102529080
Spanien: +34965029123
​​​​​​​

E-post

hej@eljoi.com