Om oss

Eljoi är ett partnerföretag till Nexus Energia


Eljoi är ett framstående elföretag som etablerades i Spanien år 2020 och har sedan dess varit en pålitlig aktör på marknaden. Vår nära samarbetspartner är Nexus Energia, en av Spaniens ledande elleverantörer inom grön energi. Nexus Energia har en gedigen erfarenhet som sträcker sig 25 år tillbaka i tiden och har varit en föregångare inom branschen.
Vårt fokus på Eljoi ligger inte bara på att leverera el, utan även på att erbjuda våra kunder en exceptionell service samtidigt som vi tar ett långsiktigt ansvar för miljön. Vi strävar efter att skapa en positiv inverkan genom att främja hållbarhet och gröna energilösningar.
En av våra främsta fördelar är att vi förstår vikten av kommunikation på ditt eget språk. Därför erbjuder vi fakturor på ditt språk för att göra hela processen smidigare och mer lättförståelig. Dessutom har vi en skandinavisk kundsupport som finns tillgänglig för att hjälpa till med eventuella frågor eller funderingar.
För att göra det bekvämt för våra kunder erbjuder vi också tillgång till en personlig portal, "mina sidor", där du kan göra ändringar i ditt abonnemang och smidigt hantera dina fakturor. Det är viktigt för oss att ge dig verktygen och möjligheten att ha kontroll över din elförsörjning.
Vi strävar efter att vara din partner för en hållbar och bekväm elupplevelse i Spanien.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Adress

C/ ALHAMBRA, 5 Bajo LC8 CENTRO
COMERCIAL-LA ZENIA,
03186 Orihuela

Öppettider 

Mån-Fre 09.30-13.30

Telefon

Sverige: +46102529080
Spanien: +34965029123
​​​​​​​

WhatsApp: +34675801980

E-post

hej@eljoi.com

Våra partners