Försäljning av överproduktion


Vill du maximera nyttan av din solpanelsproduktion? Hos Eljoi erbjuder vi en enkel och effektiv lösning för försäljning av överproduktionen från era solpaneler. Här ser ni hur processen går till:

Signera tillägsavtal med Eljoi: För att börja sälja din överproduktionsel behöver du först signera ett tillägsavtal med oss på Eljoi. Avtalet ger oss nödvändiga befogenheter för att hantera försäljningen av den överskottsel dina solpaneler genererar.

Verifiera CIE (Certificado de Instalación Eléctrica): Har du ännu inte ett giltigt CIE? Oroa dig inte! Våra erfarna elektriker kan utfärda detta certifikat åt dig. Det är en viktig del av processen för att säkerställa att din anläggning är säker och följer alla tekniska krav.

Sälj tillbaka mängden kWh du förbrukar: Efter att tillägsavtalet är signerat och CIE är på plats kan du börja sälja tillbaka samma mängd kilowattimmar (KWh) som du köper på månadsbasis. Detta gör det möjligt för dig att dra nytta av överskottsproduktionen och minska din elfaktura.

Kontakta vår Kundtjänst för Support: Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig genom hela processen. Om du har frågor, behöver ytterligare information eller assistans, är du välkommen att kontakta oss. Vi strävar efter att göra försäljning av överskottsel så smidig och fördelaktig som möjligt för dig. Maximera nyttan av dina solpaneler med Eljoi. Kontakta oss idag och låt oss guida dig mot en mer hållbar och ekonomiskt fördelaktig energihantering.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Adress

C/ ALHAMBRA, 5 Bajo LC8 CENTRO
COMERCIAL-LA ZENIA,
03186 Orihuela

Öppettider 

Mån-Fre 09.30-13.30

Telefon

Sverige: +46102529080
Spanien: +34965029123
​​​​​​​

E-post

hej@eljoi.com

Frågor och svar

Kan jag sälja överproduktionen från mina solpaneler på min privatbostad i Spanien?

I Spanien kan privatpersoner med solpaneler på sin bostad ansluta sig till elnätet och sälja överproduktionen. Detta regleras av den spanska lagstiftningen och kan variera beroende på regionen.
​​​​​​​

Vart ser jag hur många kWh jag har sålt?

På er faktura från Eljoi ser ni som kund hur många kWh som har sålts av ert överskott samt att ni kan se hur mycket ni har fått betalt per kWh.